La Societat Nova de Banyeres del Penedès acull la presentació del llibre dels ateneus

La Societat Nova de Banyeres del Penedès acull la presentació del llibre dels ateneus

La Societat Nova de Banyeres del Penedès (Baix Penedès) farà la presentació del llibre Ateneus: Cultura i llibertat. Associacionisme a la Catalunya contemporània” el proper diumenge 18 d’octubre a les 18h a la seu de l’entitat (c/ Albert Santó, 17-19).

La presentacióanirà a càrrec d’un dels seus coautors, l’historiador reusenc Xavier Ferré, el qual, junt al també historiador penedesenc Ramon Arnabat, desgranen l’aportació cultural, política i formadora de les diferents entitats que han existit al país.

A la presentació, es podrà adquirir un exemplar de l’obra.

* La imatge és de la presentació del llibre al Centre de Lectura de Reus, 4 de juny de 2015. FAC.