Ambaixada de Diàleg Estructurat a Catalunya

Ambaixada de Diàleg Estructurat a Catalunya

Des del Consell de la Joventut de Catalunya es busquen persones joves, tant d’entitats juvenils com no associades, per engegar una ambaixada de Diàleg Estructurat a Catalunya.

L’ambaixada pel Diàleg Estructurat consistirà en un grup de gent jove encarregada d’organitzar a nivell català les consultes entre joves i decisors polítics, en el marc dels processos de consulta del Diàleg Estructurat de la Unió Europea.

Ser ambaixador/a suposarà dur aquestes consultes arreu del territori, i treballar en estret contacte amb el grup de treball estatal, d’altres grups d’altres Comunitats Autònomes, i fins i tot, poder assistir a les conferències semestrals europees!

Més detalls sobre la convocatòria i inscripcions aquí.

 

Us podeu presentar fins el proper 1 d’octubre!