L’Onze de Setembre: portes obertes al Museu, al Palau i al Parlament

L’Onze de Setembre: portes obertes al Museu, al Palau i al Parlament

La Federació d’Ateneus de Catalunya us desitja una bona Diada Nacional de Catalunya.

L’Onze de Setembre teniu l’oportunitat de festejar la Diada amb una visita al Museu d’Història de Catalunya, al Palau de la Generalitat i al Parlament de Catalunya, que faran jornada de portes obertes:

Museu d’Història de Catalunya (de 10 a 14.30h): hi podreu veure l’estelada més antiga que es conserva. Data de l’any 1915 i s’ha integrat a la col·lecció del Museu pel seu alt valor històric i simbòlic. Es pot visitar en el marc del programa ‘El Museu presenta…’, a la 2a planta del Museu. Més>

Palau de la Generalitat (de 10.30 a 18.30h): hi podreu veure la catifa floral “La llegenda de Sant Jordi”, elaborada per la Federació Catalana de Catifaires (Pati Gòtic).

Parlament de Catalunya (de 10 a 19h)