Olesa Ateneu es federa!

Olesa Ateneu es federa!

Aquest mes de juliol, l’entitat Olesa Ateneu s’ha federat a la Federació d’Ateneus de Catalunya. L’entitat es va començar a gestar el 2014 i aquest 2015 s’ha constituït com a tal a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Es va presentar oficialment el passat 13 de juny de 2015 a la Casa de Cultura de la vila.

L’Ateneu neix amb la voluntat d’esdevenir una eina social per a l’extensió i conreu de la cultura en tots els seus aspectes, i que faci servei a altres entitats i persones que, dins de l’àmbit de la cultura, vulguin promoure idees i creacions, compartir i rebre coneixement, debatre i generar noves idees, intercanviar opinions, etc.

En una vila tan rica en propostes, art i cultura, Olesa Ateneu vol aportar la transversalitat i el lloc d’intercanvi per a totes les persones (actives o passives) que entenguin que la cultura, les humanitats, l’art, la ciència, són garantia de llibertat i progrés. Durant els propers mesos OlesaAteneu farà les activitats en diferents locals del municipi, mentre promou l’adquisició d’una seu per al ple desenvolupament de l’entitat.

Consulta el seu butlletí.

Cal Matagallines

Passeig del Progrés, 51

08640 Olesa de Montserrat

olesa.ateneu@gmail.com

Twitter: @olesaateneu
Facebook: Olesa Ateneu
Tags: Olesa Ateneu