La participació ciutadana a un clic

La participació ciutadana a un clic

Des de la Direcció d’Innovació i Qualitat Democràtica s’ha posat en funcionament el nou portal Participa gencat, que neix amb la voluntat de ser el portal de participació ciutadana en línia de la Generalitat de Catalunya, creat per facilitar la implicació dels ciutadans en les tasques de govern del nostre país.

En aquest portal trobareu propostes que el Govern vol sotmetre a consideració de  la ciutadania, per tal d’assolir més implicació i participació de la societat en la construcció i l’avaluació de les polítiques públiques del conjunt de departaments de la Generalitat.

Des del portal també podreu accedir als òrgans estables de participació, així com als processos de participació ciutadana promoguts pel Govern de la Generalitat de Catalunya per a transformar la relació entre administració i ciutadans i per a fer més eficaç i transparent la gestió pública.

Us animem a registrar-vos i a participar en el nou portal, així com a fer-ne difusió entre les persones i les entitats que cregueu que poden estar-hi interessades.