Eficiència Energètica

Eficiència Energètica

El servei d’assessorament sobre eficiència energètica està gestionat per l’empresa especialitzada EFIENER i té com a objectiu resoldre dubtes en matèria de gestió energètica i millorar l’eficiència de les entitats.

El servei d’assessorament és gratuït i, en cas de voler contractar una actuació de millora energètica, es pressupostarà a preus especials per a les entitats federades a través de l’empresa EFIENER, amb què la Federació a signat un conveni.

L’assessorament inclou: atenció a distància sobre dubtes en matèria de gestió econòmica, assessorament sobre l’adquisició de materials, difusió de publicacions, informes i normatives.

D’altra banda aquest servei ofereix l’opció d’accedir a la contractació conjunta del gas – des del 2014-  i l’electricitat – des del 2013-. L’any passat diferents entitats van accedir a aquest servei i han pogut reduir el cost de la seva factura elèctrica.

Nou servei 2014: Assessorament en calderes de biomassa.

Contacte:

Enric Montseny
emontseny@efiener.com
934053458