Preu especial per visitar Firatast i Interquilt de Girona 2015

Preu especial per visitar Firatast i Interquilt de Girona 2015

El mes d’octubre reunirà amants de la gastronomia i de les manualitats a Girona. Dues cites coincidents al calendari per les que els membres del Club del Directiu de la FAC tenen avantatge en el preu de l’entrada.

D’una banda, del 9 al 12 d’octubre, se celebrarà el FIRATAST GIRONA 2015 (Palau de Fires). Es tracta d’una Fira de degustació de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fórmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, s’ha consolidat com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

D’altra banda, la ciutat acollirà, els mateixos dies – del 10 al 12 d’octubre- l’INTERQUILT GIRONA 2015, el Saló del Patchwork, l’Scrapbook i l’Oci Creatiu. El certamen engloba totes les branques de les labors i manualitats: patchwork, scrapbook, mitja, punt de creu, ganxet, etc. S’hi poden trobar des de botigues nacionals i internacionals, fina a exposicions de patchwork, scrapbook, etc. També es pot participar als concursos de patchwork i scrapbook, fer tallers a la mateixa fira i moltes activitats més.

Els organitzadors de les dues fires ofereixen una entrada única a un preu especial de 4€ pels membres del Club del Directiu de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Per gaudir d’aquest avantatge caldrà reservar prèviament l’entrada a través del telèfon 972 213 234 o del correu electrònic info@interquilt.cat

Aquesta promoció és per grups a partir de 10 persones i sempre i quan es faci reserva prèvia.