Galetes Trias: història i present d’una marca consolidada

Galetes Trias: història i present d’una marca consolidada

L’any 1908, Joaquim Trias i Vila s´instal·la a la casa del carrer del Centre, 45 de Santa Coloma de Farners i inicia l’elaboració i la venda d’articles de pastisseria i galetes de la marca que porta el seu cognom. Un segle més tard, Galetes Trias ha expandit el seu mercat i exporta arreu del món les seves clàssiques caixes d’assortiment.

Per conèixer l’evolució d’aquesta marca catalana consolidada i els canvis en l’elaboració del producte i imatge, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya acollirà l’exposició temporal “Galetes Trias: història i present d’una marca consolidada”. L’exposició s’inaugurarà el proper 8 de juliol, a les vuit del vespre.

Durant l’acte es farà una demostració de la producció de galetes i degustació.

Es demana confirmació d’assistència: difusio.mnactec@gencat.cat

Visita el Museu de la Galeta.

Galetes Trias és empresa patrocinadora dels Premis Ateneus.