Les entitats obren portes pel Dia de l’Associacionisme Cultural

Les entitats obren portes pel Dia de l’Associacionisme Cultural

Aquest dijous, 4 de juny, arriba la segona edició del Dia de l’Associacionisme Cultural Català, i una seixantena d’entitats de l’àmbit cultural faran jornada de portes obertes (#DASC2015) del 4 al 7 de juny. L’objectiu és acostar les instal·lacions de les entitats a la ciutadania. Entre les entitats participants, s’hi han sumat una dotzena d’ateneus i casals federats a la FAC, els quals engruixiran l’agenda d’activitats per a aquests dies.

Enguany, més de 130 activitats organitzades per un centenar d’entitats culturals de tot el territori commemoraran el Dia de l’Associacionisme Cultural. En total, 52 municipis catalans s’han inscrit en la iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de fer jornada de portes obertes per apropar els equipaments als ciutadans i ciutadanes.

Trobareu més informació a l’Agenda Cultural del Departament de Cultura. Podeu utilitzar la paraula DASC2015 per a filtrar totes les activitats del Dia de l’Associacionisme Cultural. Des d’aquest enllaç accedireu directament a la cerca del DASC2015.

La voluntat del Departament de Cultura, en la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural Català, és dedicar una jornada (o vàries, enguany) a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

60 entitats catalanes commemoren el Dia de l’Associacionisme Cultural en un acte el dijous 4 de juny al Teatre de Sarrià de Barcelona.