Préstecs per a entitats culturals

Préstecs per a entitats culturals

Necessites finançament per impulsar els projectes de la teva entitat?

Dóna una empenta als projectes de difusió dels béns o serveis culturals de la teva entitat a través dels nous préstecs per a entitats culturals.

El conveni entre l’Institut Català de Finances (ICF) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) té com a objectiu donar suport al sector cultural – empreses culturals privades, entitats privades culturals sense afany de lucre i les entitats locals amb seu social o seu operativa a Catalunya – facilitant el seu accés al crèdit mitjançant préstecs per finançar projectes relacionats amb la producció, distribució, comercialització i difusió, exhibició o protecció de béns i/o serveis culturals. Enguany, amplia el límit de la línia fins a 25M€ i es milloren de les condicions.

Consulta el préstecs entitats culturals.