S’amplia el termini per sol·licitar subvencions per afavorir la cohesió social a les entitats: fins 24 abril!

S’amplia el termini per sol·licitar subvencions per afavorir la cohesió social a les entitats: fins 24 abril!

La teva entitat té un projecte que fomenta el civisme i el voluntariat? Pots presentar sol·licituds fins el 24 d’abril.

El Departament de Benestar Social i Família ha publicat al DOGC les bases generals i específiques que han de regir la convocatòria ordinària de subvencions 2015 per a entitats. D’entre les línies de subvencions que més s’adapta a la les activitats portades a terme pels ateneus destaca la:

Línia F. Programes d’activitats i per a projectes de caràcter cívic, participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

Els tipus d’acció subvencionables d’aquesta línia té per objecte afavorir la cohesió social, la integració i la participació de les persones, especialment els col·lectius més vulnerables, el foment del civisme i el voluntariat, així com promoure el treball en xarxa i la millora de la sostenibilitat i el bon govern de les entitats, mitjançant polítiques preventives i/o accions directes a les persones quan les necessitats socioeconòmiques ho requereixin.

Consulta el resum de les bases

Consulta el resum de la convocatòria

Consulta l’anunci al DOGC