La història del teu ateneu a l’abast de tothom!

La història del teu ateneu a l’abast de tothom!

La Federació d’Ateneus de Catalunya col·labora amb el Servei de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona en la difusió dels ateneus de la ciutat. Cada quinze dies, l’ICUB publica una revista digital que inclou una secció dedicada a les entitats i associacions barcelonines.

Si vols que la teva entitat aparegui al proper butlletí, envia’ns les següents dades al correu comunicacio@ateneus.cat:

Nom de l’entitat, any de fundació, número de socis, història i actes destacats i una fotografia actual de la seu social.

Creiem que et pot interessar la seva lectura i, com que volem arribar al major nombre de persones possible, et convidem a subscriure-t’hi. Pots activar la teva subscripció des d’aquest enllaç i també consultar el darrer butlletí enviat.