Cloenda del XXVIIIè Festival Tradicionàrius

Cloenda del XXVIIIè Festival Tradicionàrius

Després de tres mesos d’intensa activitat amb una cinquantena d’actes i concerts i amb la participació de més de seixanta grups i artistes vinguts, principalment dels Països Catalans, però també d’arreu del món, el Festival Tradicionàrius posarà punt i final a l’edició d’aquest 2015.

La cloenda està programada pel proper divendres, 27 de març, a partir de 2/4 de nou del vespre, amb una cercavila que anirà de la plaça de la Vila al Centre Artesà Tradicionàrius amb les Colles de Cultura de Gràcia. Seguidament, els grups Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i La Cobla Catalana dels Sons Essencials oferiran un concert-ball.

El certamen manté els seus objectius fundacionals tot donant visibilitat al treball dels músics en l’àmbit de la recreació i interpretació de la música tradicional i servint de plataforma i altaveu de les seves propostes més innovadores i experimentals.

Dia i hora: divendres, 27 de març, de 20:30 a 22h

Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6-8 entrada per la plaça d’Anna Frank, Barcelona)

Venta d’entrades

Descompte especial: els membres del Club del Directiu tenen avantatge amb un preu reduït de 6€.