Nous reptes de la FAC: enfortir el model ateneístic i guanyar territorialitat

Nous reptes de la FAC: enfortir el model ateneístic i guanyar territorialitat

Coincidint amb la designació de Vilafranca del Penedès com a Capital de la Cultura Catalana 2015, l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Ateneus de Catalunya es va celebrar el dissabte, 7 de març, al Casal – Societat La Principal. A la convocatòria van assistir 40 entitats, (el 24% de les federades) i una seixantena de persones.

A l’assemblea es va portar a aprovació la gestió duta a terme per la junta directiva durant el 2014, el pressupost per aquest 2015 i la designació dels nous membres de la junta directiva. Salvador Casals va ser reelegit com a president de la FAC pels propers 4 anys.

El full de ruta que es marca la FAC fins el 2018 és la configuració d’una Federació més cohesionada, forta i que vetlli per encabir més projectes.

Nota de Premsa

Resum del més destacat

Memòria 2014

Més d’una quarantena d’entitats van assistir a l’Assemblea General Ordinària 2015, a Vilafranca del Penedès.