Assemblea General 2015, 7 de març a Vilafranca del Penedès

Assemblea General 2015, 7 de març a Vilafranca del Penedès

Dissabte 7 de març a Vilafranca del Penedès tindrà lloc l’Assemblea General de la Federació d’Ateneus de Catalunya on, entre altres temes, s’escollirà la nova Junta Directiva i s’aprovarà la modificació dels Estatuts. Per aquests motius us demanem la vostra assistència. La jornada s’ha dividit en dues parts, ja que a la tarda després del dinar amb les entitats, hi haurà la presentació del llibre dels ateneus a càrrec dels seus autors.

 

Us recordem que per accedir a l’Assemblea, tal i com indiquen els Estatuts de la Federació, és imprescindible que presenteu un document acreditatiuque us certifiqui com a representants de l’entitat, la qual ha d’estar al corrent del pagament de la quota, així com el vostre DNI.

CONVOCATÒRIA AGO

DELEGACIÓ DE VOT

ACREDITACIÓ AGO (obligatòria per totes les entitats assistents)