Ja tenim guanyador de la 3ra Cistella!

Ja tenim guanyador de la 3ra Cistella!

La guanyadora de la tercera cistella de productes agroalimentaris del Berguedà cortesia del Mercat del Bolet de Cal Rosal és l’Andrea Sarri de l’Ateneu Golmesenc. Enhorabona!

El mercat del Bolet de Cal Rosal és un dels més antics i coneguts de Catalunya i torna a fer parada aquesta tardor al peu de la carretera C16z, oferint una àmplia varietat de bolets, així com una selecció de productes agroalimentaris del Berguedà. Al setembre vam sortejar la primera de les tres cistelles i el guanyador va ser en Ricard Abellan de l’Orfeó Badaloní. La segona cistella la vam sortejar al novembre i va anar a parar a Corbera de Llobregat, a la Societat Sant Telm.

Estigueu atents que ser del Club del Directiu té avantatges!

Ateneu Golmesenc

Ateneu Golmesenc

 
Societat Sant Telm

Societat Sant Telm