Ha arribat el moment de sortejar la tercera cistella!

Ha arribat el moment de sortejar la tercera cistella!

Si sou membres del Club del Directiu podeu optar a una cistella de productes agroalimentaris del Berguedà cortesia del Mercat del Bolet de Cal Rosal que sortejarem el dia 28 de novembre. Ja podeu enviar els vostres correus a ateneus@ateneus.cat indicant el vostre nom, cognoms i entitat de la que sou membres, termini màxim fins el 27 de novembre.

El mercat del Bolet de Cal Rosal és un dels més antics i coneguts de Catalunya i torna a fer parada aquesta tardor al peu de la carretera C16z, oferint una àmplia varietat de bolets, així com una selecció de productes agroalimentaris del Berguedà.

Al setembre vam sortejar la primera de les tres cistelles cortesia del Mercat pels membres del Club del Directiu. El guanyador va ser en Ricard Abellan de l’Orfeó Badaloní. La segona cistella la vam sortejar al novembre i va anar a parar a Corbera de Llobregat. L’afortunada, l’Anna la compartirà amb tota la junta de La Societat Sant Telm! On anirà a parar la tercera i última cistella?

Més informació sobre el Mercat del Bolet.