Societat Cultural i Recreativa de Fals: “Una xerrada molt interessant”

Societat Cultural i Recreativa de Fals: “Una xerrada molt interessant”

AL novembre des de la Societat Cultural i Recreativa de Fals va decidir programar la Conferència que la Plataforma per la Llengua ofereix de forma gratuïta per presentar les dades més significatives de l’InformeCAT 2014. Aquesta activitat forma part del Catàleg Impulsa’t on periòdicament us anunciem i proposem activitats, espectacles, conferències, xerrades o exposicions, entre altres per dur a terme a la vostra entitat. Després de la xerrada des de l’entitat ens van explicar que:

“Per diverses circumstàncies va assistir-hi poc públic, en relació al que és costum. De totes formes, la xerrada ser molt interessant i va estar molt bé, i així els hi vam traslladar als conferenciants”.