Selecció definitiva de participants per a l’Espai A 2015

Selecció definitiva de participants per a l’Espai A 2015

Les propostes artístiques que participaran a la quarta temporada de l’Espai A ja han estat seleccionades. De les 51 que es van presentar, només se n’han pogut seleccionar 18, repartides entre les quatre línies de programació: 5 de Cant, 5 de Dansa, 5 de Teatre i 3 de Música

En quant als espais s’han seleccionat 16 ateneus, ampliant així, el nombre de sales d’exhibició que allotjaran enguany la xarxa.

A partir d’ara, els programadors dels ateneus podran escollir entre els espectacles seleccionats representant un mínim de 3 actuacions per cada teatre. Es calcula que en aquesta edició s’arribaran a representar una seixantena d’actuacions.

La presentació oficial de tota la programació serà el 22 de gener de 2015 amb una festa amb tots els agents implicats.

Us seguirem informant a través del web www.espaia.cat