Formació en participació interna a les entitats

Formació en participació interna a les entitats

La Fundació Pere Tarrés ha obert el termini d’inscripció per a la segona edició del curs sobre La participació interna a les entitats, que podria ser del vostre interès i que s’ofereix en modalitat e-learning.

El curs s’adreça a entitats sense ànim de lucre que estiguin interessades a dur a terme un pla de millora de la participació interna de la pròpia entitat, a partir d’un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances.

Està previst que el curs comenci el dimecres 29 d’octubre i finalitzi el 3 de desembre. El termini per inscriure’s finalitza el proper 22 d’octubre.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions seran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds i es tancaran un cop quedin cobertes totes les places.

Descarregueu-vos el díptic informatiu en PDF.