Ajuda’ns a enfortir les associacions, respon el qüestionari Panoràmic BCN

Ajuda’ns a enfortir les associacions, respon el qüestionari Panoràmic BCN

El #PanoràmicBcn és una recerca que es fa des del propi sector associatiu per disposar del coneixement necessari per enfortir les associacions de la ciutat. Està impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al # 2n Congrés, i  compta amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector i la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

Tot i que actualment està dirigida a les entitats de Barcelona té l’objectiu de fer-se extensiu a tot Catalunya. Per tant us recomanem que hi participeu ja que aquestes dades ens seran molt útils per la pròpia Federació d’Ateneus.

Com poder participar ara?

–      Contestant el qüestionari on-line

Necessitem les respostes de la vostra associació per tal que la foto sigui completa.

–      Difonent el #PanoramicBcn

Necessiten que totes les associacions sàpiguen que s’està realitzant. Podeu difondre-ho al vostre entorn i a les xarxes socials a través de l’etiqueta #PanoramicBcn. La vostra resposta és molt important i teniu temps fins a finals de setembre.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres:

Persona de referència: Laura Casas /comunicació@ateneus.cat

Més informació www.panoramicassociacions.cat