Revetlles amb precaució

Revetlles amb precaució

A Catalunya, l’estiu arriba envoltat de festes populars i celebracions ancestrals, i les revetlles són de les que tenen més implantació. Aquestes festes són per gaudir del temps i passar-s’ho bé, i per això cal celebrar-les prenent un seguit de precaucions.

Les administracions, les associacions municipals, els majoristes de focs d’artifici i els gremis de pastissers i flequers s’uneixen per difondre un missatge de precaució dirigit a tota la població. Aquest any fem un èmfasi especial en la necessitat de prevenir els incendis forestals que poden ser provocat pel material pirotècnic. Us demanem per això que sempre quan teniu l’ocasió que recordeu als nens i adolescents que no tirin coets a menys de 500 m de les zones boscoses i que vigilin amb la pirotècnia, sobretot quan fa vent i calor.

Podreu trobar consells i més informació en els següents enllaços:

Portal del Departament d’Interior

Gencat.cat