Invitacions per Els homes són de Mart i les dones de Venus!

Invitacions per Els homes són de Mart i les dones de Venus!

El Teatre Poliorama de Barcelona acull Els homes són de Mart i les dones de Venus, un espectacle basat en el  best-seller de John Gray i interpretat per Jordi Martínez.

Sortegem una invitació doble per un membre del Club del Directiu pel proper dijous 29 de maig a les 21h. Com he de fer per aconseguir-la? Enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat  abans del dimecres 28 d’abril a les 15h. El sorteig es farà el mateix dimecres a les 15:30h.

Quin home no s’ha preguntat algun cop per què la seva dona té necessitat 365 dies l’any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d’estar amb ella? Quina dona no s’ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu “t’estimo” 20 cops al dia?

Descomptes per grups d’entitats federades:

–       30% sobre el preu de l’entrada, a partir de 35 persones

–       25% sobre el preu de l’entrada, per a grups d’entre 17 i 34 persones

–       15% sobre el preu de l’entrada, per a grups d’entre 10 i 16 persones

Com fer un grup?

Pas 1. Fes la reserva a grups@3xtr3s.com o al 93 441 39 79 indicant:

–       Espectacle + dia i hora de la funció + preferència de localitats (platea, amfiteatre, balcó, etc) + nombre de persones

–       Dades personals: nom i cognoms, entitat a la qual pertanys, telèfon i correu electrònic

Pas 2. El Servei de Grups t’enviarà per correu electrònic la fitxa de reserva i el mapa amb les localitats assignades. Tindràs 15 dies abans de la funció per fer el pagament via transferència bancària.

Pas 3. Un cop verificat el pagament, podràs recollir les entrades a taquilla el mateix dia de la funció. Juntament amb les entrades, se’t lliurarà el carnet VIP, amb el qual:

–       Entraràs gratis amb cada grup que organitzis (a partir de 10 entrades de pagament)

–       Tindràs un 50% de descompte (2 entrades màxim per espectacle) per a tots els espectacles dels Teatres Victòria i Poliorama

–       Gaudiràs d’invitacions a preestrenes, col·loquis i activitats especials

–       Rebràs informació a través de newsletters