Postgrau en Captació de Fons de la Universitat de Barcelona

Postgrau en Captació de Fons de la Universitat de Barcelona

L’Institut de Formació Continua IL3-UB de l’Universitat de Barcelona organitza el Postgrau en Captació de Fons (Fundraising). Comença el dia 4 d’abril i està previst que acabi el 30 d’octubre de 2014.

Les inscripcions es poden fer fins el 15 març 2014.

Podeu descarregar tota la informació en aquest PDF o bé consultar la seva pàgina web.

En què consisteix el postgrau?

Tradicionalment la captació de fons ha estat orientada a buscar ingressos procedents de l’administració pública, però aquest model ja no és viable. En el moment actual, les organitzacions d’aquest sector s’enfronten al repte de diversificar les fonts de finançament, per això s’està professionalitzant una figura cada vegada més demanada: el fundraiser o captador de fons.

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l’IL3-UB és una formació eminentment pràctica, en la qual aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes, tant individuals com col•lectius, basats en la realitat professional.

– Implementaràs allò que has après a la teva pròpia organització o en una organització, buscada a mida per tu, amb un conveni de pràctiques amb el recolzament de professionals que treballen dia a dia en la captació de fons.

– Experimentaràs què és ser fundraiser des del primer dia de classe, quan t’enfrontis a reptes pràctics que et transformaran, així com també transformarà la teva manera d’entendre el sector.

– Tindràs una visió de models i mètodes de captació de fons dels diferents sectors –social, cultural, investigació, educació, medi ambient– a Espanya, Europa i els EUA.