Subvenció: Programació Professional de l’Institut Català de les Empreses Culturals

Subvenció: Programació Professional de l’Institut Català de les Empreses Culturals

Publicada la convocatòria de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per la subvenció de Programació Professional. Termini: entre el 7 de març i el 9 d’abril.

Cal tenir en compte que aquestes línies de subvencions no van explícitament adreçades als ateneus però, si per l’activitat de la vostra entitat teniu alguna vinculació amb alguna empresa dels sector de les arts escèniques que programi professionalment en les vostres instal·lacions, podríeu avaluar la conveniència de que aquesta es presentés en alguna d’elles.

Descarregueu el document de resum de la convocatòria:

SUBVENCIONS PROGRAMACIONS PROFESSIONALS