La FAC engega un nou projecte: “Explica’ns”

El nou projecte de la Federació és l'”Explica’ns” basat en trobades sobre temàtiques quotidianes de persones de cultures diverses amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’ús del català i la integració social. Els resultats previstos seran la interacció entre les persones participants, l’intercanvi cultural i lingüístic i l’apropament de persones nouvingudes al moviment ateneístic.

Aquestes trobades promouen l’intercanvi cultural amb l’ús del català com a llengua vehicular i versen sobre temàtiques quotidianes per promoure l’intercanvi entre cultures diverses.

A partir del tema específic de les sessions, els participants aporten el seu punt de vista i el comparteixen tot explicant-ne les curiositats i la història, rerefons social, vivències vinculades amb la resta del grup.

Lluïsos de Gràcia i Lluïsos d’Horta s’han apuntat a l’ “Explica’ns” i durant els propers dos mesos portaran a terme diverses activitats relacionades amb  temàtiques quotidianes d’altres cultures.

Com a cloenda s’organitzarà una trobada lúdica i festiva en la qual es tractarà la temàtica gastronòmica. La cloenda es realitzarà als Lluïsos d’Horta el mes de desembre.