Mercat de Música Viva de Vic: acreditacions gratuïtes pel Club del Directiu

Mercat de Música Viva de Vic: acreditacions gratuïtes pel Club del Directiu

Arriba la 25a edició del Mercat de Música Viva de Vic i, com l’any passat, els membres del Club del Directiu teniu l’oportunitat d’accedir de manera gratuïta tant al MVLAB (àrea professional) com als concerts que s’hi programen.

Serà del 12 al 15 de setembre en una trobada on els dirigents de les entitats coincidireu amb programadors, institucions, empreses i professionals relacionats amb el sector musical amb l’objectiu de poder  fer un intercanvi de coneixements i experiències així com de propiciar la compra de possibles actuacions que puguin encaixar en la programació de l’ateneu.

La FAC disposa de 10 acreditacions gratuïtes per a membres del Club del Directiu, que es distribuiran per estricte ordre de petició a ateneus@ateneus.cat

S’adjudicarà un màxim d’una acreditació per entitat. El termini per demanar les acreditacions acaba el 6 de setembre.

Imatge: Thundershead via photopin cc