Novetat! Us volem ajudar a finançar les vostres activitats!

Novetat! Us volem ajudar a finançar les vostres activitats!

Com ja sabeu des de la FAC hem demanat una subvenció a la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per ajudar a finançar diferents tipus d’activitats que feu des dels ateneus: actuacions en viu, tallers, exposicions i xerrades.

D’aquesta manera, tot aquells ateneus que organitzeu un mínim d’aquestes activitats trimestralment, rebreu una compensació econòmica que pot arribar fins als 600 euros anuals. Aquest import variarà segons la quantitat i diversitat d’activitats programades.

Sapigueu que cada ateneu, en el moment que s’atorgui la subvenció, haureu de presentar-nos la factura dels costos de les activitats per poder justificar correctament la subvenció.

Per tal de poder demanar la subvenció necessitem que ens feu arribar el document 1, el document 2 i el document 3  complerts i signats. Veureu que són molt senzills. Les entitats que no els presenteu ara no podreu beneficiar-vos d’aquest ajut. Així que us animem que abans del 30 de juliol ens els retorneu escanejats o per correu postal.
No cal dir que estem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu als canals habituals: ateneus@ateneus.cat 932 688 130.