El Casal de Vilafranca recull 700 kg d’aliments!

El Casal de Vilafranca recull 700 kg d’aliments!

El Casal de Vilafranca va organitzar diumenge 16 de juny un ball solidari per tal de recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí, rebin ajuda alimentària durant l’estiu. Una acció emmarcada dins de la campanya de la Fundació Banc dels Aliments “La fam no fa vacances”.

La resposta dels socis del Casal i públic habitual de la sala va ser excel·lent i en total es van recollir  400 quilos d’aliments – majoritàriament pasta i llegums secs –  i uns 300 litres de llet. Una aportació que es va lliurar dimarts 18 als responsables de l’ASSOCIACIÓ RESSÒ DE VILAFRANCA (REBOST SOLIDARI), que és qui a la capital del l’Alt Penedès, vetlla per la distribució d’aliments entre les persones més necessitades. L’Associació Ressò de Vilafranca compta amb el suport de l’Ajuntament i de diverses entitats solidaries que s’han agrupat per afrontar de manera més eficaç el repte d’atendre les demandes d’aliments de més de dos mil ciutadans de la nostra Vila, entre ells molta mainada.

El President del Casal, Miquel Àngel Garcia valorava molt positivament la resposta i el grau d’implicació dels socis de l’entitat i manifestava el compromís amb RESSÒ VILAFRANCA, per poder repetir la iniciativa en altres ocasions.

Més informació al web de l’entitat.

Podeu ampliar la informació sobre la campanya “La fam no fa vacances” en aquest enllaç.