En vigor normativa de qualificació i certificació energètica

En vigor normativa de qualificació i certificació energètica

Des del dia 1 de juny ha entrat en vigor la normativa europea que exigeix la qualificació i la certificació energètica d’edificis, sales i locals d’aquests. La normativa s’aplica no només als de nova construcció, sinó també als existents. En qualsevol compravenda o lloguer d’edificis, locals, pisos, espais, etc, serà obligatòria aquesta certificació que proporciona informació útil a l’usuari sobre el comportament energètic de l’edifici en qüestió.

Us hem preparat un resum sobre tot el que heu de saber sobre la normativa de qualificació i certificació energètica. La podeu descarregaren PDF.

Per qualsevol dubte en matèria de gestió energètica podeu consultar amb el Servei d’Eficiència Energètica de la Federació.