L’Ateneu Democràtic i Progressita de Caldes declarat d’Utilitat Pública

L’Ateneu Democràtic i Progressita de Caldes declarat d’Utilitat Pública

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbuiha estat declarat Entitat d’Utilitat Pública. Aquesta entitat, amb gairebé 150 anys d’història compta amb 10 entitats i seccions a l’actualitat: el concurs de teatre Taca’m, la Coral del Centre, Jazz Sessions Club, Club d’Escacs Caldes, la Cobla Thermalenca, Scena Teatre, Calderins pel programari lliure, el Centre Sona, l’associació juvenil la Guspira i la Cooperativa de consum ecològic el Rusc. Totes aquestes entitats es coordinen a través de la Junta, l’òrgan de decisió del Centre.

A més compta amb El cafè cultural del Centre, un espai que aposta per una oferta de productes de proximitat i de qualitat i amb una programació cultural estable per a totes les edats (de dimarts a diumenge a partir de les 15 h).
Els objectius de l’Ateneu passen per enfortir el projecte associatiu i donar cabuda a d’altres iniciatives que puguin sorgir al municipi, així com generar recursos per acabar de rehabilitar l’edifici i així donar resposta a les necessitats de l’entitat.

Us recordem que a través del Servei Jurídic de la Federació d’Ateneus podem tramitar-vos la Declaració d’Entitat d’Utilitat Pública.