Document informatiu sobre “Assegurances per a associacions”

Document informatiu sobre “Assegurances per a associacions”

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) de Barcelona ha publicat un butlletí especial dedicat a les assegurances per a associacions. Podeu descarregar-lo en PDF en aquest enllaç.

En aquest document es detallen els perquès de contractar una assegurances i dels diferents tipus existents a més a més dels aspectes que cal tenir en compte quan contractem una assegurança.

Per acabar es destaquen algunes entitats i corredories d’assegurances entre les quals destaca Arç Cooperativa, la corredoria amb la que la Federació d’Ateneus ha signat un acord per tal d’oferir preus especials a entitats federades a través del Servei d’Assegurances. Arç Cooperativa està distingida amb el segell EthSi (Ethical and Solidarity Based Insurance) el primer segell de certificació europeu que qualifica la gestió ètica i solidària dins del món de les associacions.

Per tal contactar amb el Servei d’Assegurances ofert per Arç Cooperativa podeu posar-vos en contacte amb la FAC a través del correu electrònic ateneus@ateneus.cat