Tot el que voleu saber sobre obligacions fiscals de les entitats no lucratives

Tot el que voleu saber sobre obligacions fiscals de les entitats no lucratives

L’Ajuntament de Barcelona amb la coordinació de Torre Jussana i el Centre d’Associacions de Barcelona (CAB) han publicat un nom exemplar de ÚTIL I PRÀCTIC, una guia sobre temes d’interès per a les associacions.

El darrer número està dedicat a “Les obligacions fiscals de les entitats no lucratives” i és una guia completíssima que pot ajudar-vos a resoldre alguns dubtes com per exemple: Han de pagar impostos les entitats sense ànim de lucre? o La Declaració d’Utilitat Pública.

Recordeu que el Servei Comptable i Fiscal de la Federació d’Ateneus us pot assessorar gratuïtament sobre els dubtes que tingueu referents a les obligacions fiscals de les vostres entitats.