Espectacles d’humor de la comanyia Nando Massaneda

Espectacles d’humor de la comanyia Nando Massaneda

La companyia Nando Massaneda proposa dos espectacles de petit format i baix cost per les entitats federades.

Solterons

Durada: 1hora i 20 minuts
Públic: Per a tots els públics
Sinopsi: Aquesta és la divertida història de dos SOLTERONS, –en Baldiri i en Sidro– dos bonifacis amics de la infància, que utilitzen la ironia i un humor simpàtic per posar al descobert les seves pròpies mancances. Tota l’acció es desenvolupa a mitjans del segle XX  en un poble imaginari anomenat Sant Gandul Gloriós.  Aquesta comèdia comença quan encara eren uns marrecs i fa un intens recorregut  per les diverses etapes de la seva vida i fins més enllà de la seva jubilació. Tot un reguitzell de divertides anècdotes i entranyables bestieses, moltes simplement extretes de vivències reals, les quals hem pogut conèixer a través d’una interessant recerca entre les  persones de més edat del nostre entorn. Una historia que transmet diferents missatge de la vida i que podria haver estat perfectament real, en qualsevol contrada de la Catalunya d’aquella època.

On hi ha pèl, hi ha alegria


Durada: 1hora
Públic: A partir de 16 anys
Sinopsi: El nom d’aquest monòleg és una dita molt coneguda. En Nando Massaneda ens explica un “cuentu” sexualment incorrecte, carregat d’animalades de l’alçada d’un campanar. Tal i com diu Jorge Bucay  “Els contes serveixen per fer dormir els nens i per despertar els adults”. Un argument picant, en el qual el sexe, el pèl i d’altres bestieses, en són el fil conductor. Resumint, una pila de disbarats que només tenen una finalitat: Que durant una hora, el públic s’ho passi d’allò més be, ja que tal i com diu una altra dita: “Si vols riure, parla de la piula”.

 

Contacte:

Nando Massaneda
625 617 672

info@nandomassaneda.cat