2 invitacions per l’Esbart dansaire de Rubí al Casal de Vilafranca

2 invitacions per l’Esbart dansaire de Rubí al Casal de Vilafranca

El Casal de Vilafranca posa a disposició dels membres del Club del Directiu dues invitacions per assistir a l’espectacle de dansa de l’Esbart dansaire de Rubí el dia 20 d’abril a les 22.00h. Podeu demanar-les entrades a ateneus@ateneus.cat o trucant al 932688130 abans de dijous 18 d’abril.  Un cop esgotades les invitacions podeu comprar les entrades a preu de col·lectiu amb el carnet del Club del Directiu.

L’Esbart de Rubí presenta Dansa XXI – Dansa Catalana. Amb aquest doble títol, reivindicatiu d’una dansa catalana per al segle XXI i evocador alhora de les danses de sempre, presentem un nou espectacle en el qual les diferents ocasions de dansa i la seva evolució cronològica ens fan arribar a una gran pregunta: com ha de ser, en el futur, la nostra dansa tradicional?

Passeig per la tradició de dansa, de la mà de Joan Maragall, del qual en celebrem el centenari, i que des d’un dels seus poemes més populars en interpel·la sobre «(…) totes les danses que es fan i es desfan (…)».

És una nova producció de l’Esbart Dansaire de Rubí, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Rubí, amb la qual l’Esbart torna a apostar per la recerca de nous camins.

 

PREUS

Soci Casal:8€

Col.lectiu:10€

Públic:10€