Segona convocatòria per rehabilitar teatres d’entitats de Barcelona

Segona convocatòria per rehabilitar teatres d’entitats de Barcelona

L’ICUB obrirà pròximament la segona convocatòria de subvencions per la rehabilitació de teatres d’entitats de Barcelona. Com sabeu l‘any  passat quatre entitats, totes elles federades, van poder beneficiar-se d’aquest ajut: El Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià, els Lluïsos de Gràcia, els Lluïsos d’Horta i el Centre Moral de Gràcia.

La convocatòria de subvencions està destinada a l’adequació dels teatres, auditoris i espais similars que pertanyin a entitats socioculturals sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona. Tindran prioritat les inversions relatives a obres de seguretat, insonorització, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i, en general, totes aquelles mesures que possibilitin el compliment de les normatives vigents per als espais de pública concurrència.

Us mantindrem informats a través del butlletí, el web i les xarxes socials.