2 invitacions per veure “A força de cançons” al Casal de Vilafranca

2 invitacions per veure “A força de cançons” al Casal de Vilafranca

El Casal de Vilafranca posa a disposició dels membres del Club del Directiu dues invitacions per assistir a l’obra de teatre musical “A força de cançons” el dia 9 de març a les 22.00h. Podeu demanar-es a ateneus@ateneus.cat o trucant al 932688130 abans de dijous 7 de març.  Un cop esgotades les invitacions podeu comprar les entrades a preu de col·lectiu amb el carnet del Club del Directiu.

Sinopsi:

“ A força de cançons” és un espectacle musical per a tots els públics, que combina dansa, teatre i cançons catalanes de la Nova Cançó .

La dramatúrgia de les cançons són la columna vertebral d’aquest espectacle, i tot gira entorn a d’aquests 13 temes musicals. L’acció teatral està al servei de les cançons i això fa que l’espectador assimili d’una manera més clara el significat d’aquestes. L’obra està plena de metàfores que fan clara al·lusió a la història recent del nostre país.

Un noi, en Joan, després de acomiadar-se de la seva estimada, surt d’una caixa i arriba a un món desconegut per ell: una fira. Allà coneix els personatges que formen part d’aquest circ, en Pitu, que és el domador i la figura autoritària del circ; en Xavier i l’Antònia, parella artística i sentimental, que són el forçut i l’acròbata; la Vident, que té una visió del present i del futur molt negre, i la Fera, personatge indomable e inconformista.

Tots acolliran al nouvingut i l’introduiran en el món del circ, convertint-lo en el clown de l’espectacle. Però una sèrie de fets desafortunats faran perillar la continuïtat d’aquesta fira i els obligarà prendre decisions importants i difícils per tirar endavant.

Tota l’obra transcorre en el “backstage” de la carpa del circ amb la presència inamovible de la caixa.

 

PREUS

Soci Casal:15€

Col.lectiu:17€

Públic:19€