Sessions informatives sobre la convocatòria de subvencions a Barcelona

Sessions informatives sobre la convocatòria de subvencions a Barcelona

El Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona organitza dues sessions informatives sobre la convocatòria de subvencions per a projectes i activitats de districte i ciutat amb igual contingut, per a entitats sense afany de lucre que realitzin les seves activitats i serveis a la ciutat de Barcelona, els dies 6 i 14 de febrer a les 18.30h en el Centre de Serveis a les Associacions Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30).

Per assistir a alguna d’aquestes dues sessions, heu d’inscriure-us a través del següent enllaç.Les places són limitades a l’aforament de la sala de reunions i per aquest motiu les inscripcions es tancaran quan estiguin cobertes.

Per a qualsevol qüestió que desitgeu consultar o transmetre us podeu adreçar a Josep Solà, tècnic del Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme Tf. 93 2564565 correu electrònic: jsola@bcn.cat.

Les bases i impresos per a aquesta convocatòria de subvencions les trobareu disponibles en el web municipal www.bcn.cat