Descomptes Club del Directiu: La família Irreal

Descomptes Club del Directiu: La família Irreal

El membre del Club del Directiu Jordi Escrigas de La Unió de Mas Rampinyo de Montcada i Reixac va ser el guanyador de dues invitacions per l’estrena de l’obra la Família Irreal.

Enhorabona!

Recordeu que per ser membres del Club del Directiu teniu entrades amb el 20% de descompte tots els dijous del mes de novembre i desembre amb el vostre carnet. La resta de socis d’entitat federades poden optar a descomptes per grups. Més informació a Ofertes Culturalsavantatges.

Les entrades s’han de comprar a taquilla i es necessari acreditar-se amb el carnet.

La família Irreal és una comèdia musical apte per a tots els públics i tots els gustos: per als qui els agrada el teatre, per als seguidors del “Polònia” i pels fans dels números musicals. Una producció de MINORIA ABSOLUTA i la companyia de teatre DAGOLL DAGOM. Un espectacle hilarant, que donarà una nova visió de les virtuts del sistema monàrquic