2 invitacions pel dia 1 de desembre: El cafè de la Marina

2 invitacions pel dia 1 de desembre: El cafè de la Marina

El Cafè de la Marina de la companyia quatre per quatre es representarà el dia 1 de desembre a les 22.15h al teatre del Casal de Vilafranca. Aquest espectacle forma part de l’Espai A.

El Casal de Vilafranca posa a disposició dels membres del Club del Directiu 2 invitacions per assistir a aquest espectacle. Podeu demanar-les a ateneus@ateneus.cat fins el dijous 29 de novembre. Un cop esgotades les invitacions podeu comprar les entrades a preu de col·lectiu amb el carnet del Club del Directiu.

Sagarra, ens retrata en aquesta obra, uns personatges i una època pretèrita – any 1933 – de la Costa Brava empordanesa i ens fa reviure en un cafè de mariners la història d’una dona jove, Caterina, amb un secret inconfessable que viu amb amargor el casament de la germana, i alhora, amb preocupació la perspectiva d’un matrimoni de conveniència acordat pel seu pare. Ella, estima un pescador amb qui voldria compartir la seva felicitat i el seu somni de llibertat.

FITXA TÈCNICA

Durada : 2 hores i 15 minuts

Autor: Josep Maria de Sagarra
Direcció artística: Frederic Roda amb el suport de Txell Roda
Intèrprets: Miquel Noguera, Marga Alerm, Lourdes Fernández, Dolors Sánchez, Montserrat Colomé, Salvador Pardo, Arian Botey, Paco Asensio, Carla Roda, Mariona Gual, Víctor Enrique, Xavier Noguera, Manoli Vázquez, Miquel Fusté, Josep Manau, David Martín, Eric Robles, Ivan Torralbo.

PREUS

Soci Casal:8€

Col.lectiu:10€

Públic:10€