“Defenseu els interessos del món associatiu”

“Defenseu els interessos del món associatiu”

La Federació d’Ateneus ha enviat una carta dirigida a totes les formacions polítiques que han donat suport a la consulta pel futur de Catalunya per tal d’oferir-los recolzament. En aquesta carta es manifesta la voluntat de la Federació de participar i ser útil en aquest procés històric que ens ha de portar cap a una consulta sobre el futur de Catalunya.

“Som entitats amb més de 150 anys d’història, vinculades amb la cultura popular i referents de la societat catalana” i en aquest moment de crisi volen poder continuar garantint “el manteniment i la difusió de la cultura catalana, la tradicional i la contemporània” així com els valors de l’associacionisme cultural. Els ateneus han demanat també que des del nou Parlament es defensin els  interessos i anhels del món associatiu “per garantir una societat civil forta, compromesa amb el país, orgullosa i que compti amb el suport dels representants de la màxima institució de Catalunya”.

Podeu consultar la carta íntegra en el següent enllaç:

Carta dirigida a tots els presidents dels partits polítics que han donat suport a la convocatòria de la consulta sobre el futur a Catalunya.