Festa presentació de Petits Somriures del Foment Martinenc

Festa presentació de Petits Somriures del Foment Martinenc

El dia 20 d’octubre es presenta el projecte Petits Somriures del Foment Martinenc i el Banc del Temps de Sant Martí. Per donar a conèixer la iniciativa es farà una festa infantil a la Plaça de l’Oca al Clot-Camp de l’Arpa.

Petits Somriures és un projecte solidari amb els nens i nenes del barri del Clot – Camp de l’Arpa que té com a objectiu  alleugerir la precarietat d’aquest  nens i nenes per què puguin tenir una vida més feliç i amb igualtat. Es centra en les necessitats sanitàries per tant fa donacions a nens i nenes de materials de salut que la Seguretat Social no cobreix, com per exemple, ulleres, plantilles, empastament de queixals, ortodòncia…

Per aquest motiu el dia 20 d’octubre es recolliran donatius per poder fer front a les despeses que comporten tots els tractaments de salut.

La festa, constarà de la “venda-donació” de collarets i polseres fets per l’associació, llibres de segona mà, i moltes coses que la gent han anat regalant per l’ocasió. També hi haurà actuacions musicals:

11h Tabalers del Clot
11.30h Pallassos
12h Esbart infantil St. Jordi del foment Martinenc
12.30h Actuació musical amb acordió i saxo
13h Coral de Gospel del Foment Martinenc
17h Quartet clàssic
17.30h Lola l’Encantadora de contes
18h Màgia

Per conèixer aquest projecte podeu descarregar el PDF o entrar al seu web.