Vine a fer Turisme Ateneístic a Andalusia

Vine a fer Turisme Ateneístic a Andalusia

Vols conèixer el territori i fer turisme ateneístic?

Des de la Federació et proposem una sortida a Andalusia per conèixer d’algunes de les seves poblacions més emblemàtiques i amb més tradició associativa. Visitarem els ateneus de Cadis, Sevilla, Sanlúcar de Barrameda, Mairena de Aljarafe i Dos Hermanas. En aquesta visita també farem una sortida al Parc Natural de Doñana en vaixell.

La sortida està prevista els dies 19, 20, 21 i 22 d’octubre i els preus inclouen l’avió, l’allotjament, el desplaçament, les visites i els àpats, excepte el sopar de divendres 19 i de dissabte 20 i el tablao flamenc previst pel dia 21.

 

Aquesta sortida s’inclou dins de les propostes de Turisme Ateneístic que des del projecte Amics dels Ateneus us oferim per tal de conèixer el territori d’una manera diferent. Al mes de març la Federació va organitzar una sortida al País Valencià on es va poder conèixer la realitat associativa d’aquesta comunitat autònoma veïna.

Més informació en el PDF adjunt o trucant a la Federació.

 ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: 16 DE SETEMBRE

Les places són limitades! Apunteu-vos-hi ara mateix:

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.