Vine gratuïtament al Mercat de Música Viva de Vic

Vine gratuïtament al Mercat de Música Viva de Vic

Arriba la 24a edició del Mercat de Música Viva de Vic i, aquest any, els membres del Club del Directiu teniu l’oportunitat d’accedir de manera gratuïta tant al MVLAB (àrea professional) com als concerts que s’hi programen.

Serà del 12 al 16 de setembre en una trobada on els dirigents de les entitats coincidireu amb programadors, institucions,  empreses i professionals relacionats amb el sector musical amb l’objectiu de poder  fer un intercanvi de coneixements i experiències així com de propiciar la compra de possibles actuacions que puguin encaixar en la programació de l’ateneu.

També podreu assistir a sessions de showcases (concerts de 25 minuts), sessions de networking, ponències informatives i presentacions dirigides a la formació dels professionals.

La FAC disposa de 10 acreditacions gratuïtes per a membres del Club del Directiu, que es distribuiran per estricte ordre de petició a ateneus@ateneus.cat Tots aquells dirigents que demanin acreditacions una vegada s’hagin adjudicat les 10 primeres, podran adquirir-les amb un 50% de descompte. El termini per demanar les acreditacions acaba el 9 de setembre.