El Programa.cat: actuacions professionals als ateneus

El Programa.cat: actuacions professionals als ateneus

Fins el dia 1 de juny teniu temps de contractar espectacles professionals que formen part  del Programa.cat a preus reduïts, però, per tal d’accedir a aquesta selecció de professionals de diferents disciplines artístiques, abans us heu de donar d’alta a través del vostre ajuntament.

El Programa.cat és una oportunitat per als ateneus ja que, us permetrà accedir a una llista de propostes d’arts escèniques i música professionals escollits prèviament per la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural, amb la garantia que el conjunt de l’oferta presentada manté un equilibri d’àmbits i gèneres, estils artístics i formats dels espectacles.

Els espectacles que formen part de la llista del Programa.cat tenen el caixet finançat pel Departament de Cultura, el percentatge subvencionat és provisional, ja que es fixaran els percentatges quan es tanqui el període de contractació:

• Dansa: 25%.
• Espectacles no convencionals: 25%.
• Circ: 20%.
• Música (modernes i clàssiques): 20%.
• Espectacles familiars: 20%.

Que cal fer per formar-ne part?

Per tal de formar part de la llista de programadors heu d’adreçar-vos al vostre ajuntament ja que ells són qui poden donar-vos d’alta per accedir al Programa.cat. El termini per registrar-se es va obrir el dia 22 de maig i es tanca el dia 1 de juny.

Un cop donats d’alta podreu accedir a l’aplicació on tindreu un buscador d’espectacles i concerts, a més de dades d’agents nacionals i internacionals. La consulta d’aquest buscador només es podrà fer a través de la pàgina web de la Subdirecció General de Promoció Cultural.
La contractació també es podrà fer a través d’aquest sistema informàtic amb la finalitat d’agilitar els tràmits i la confirmació de les dates de realització dels espectacles i concerts per part de les formacions, companyies, productors o empreses de management.

Per qualsevol dubte podeu contactar directament amb la Subdirecció General de Promoció Cultural trucant al 93 567 11 14.

En aquest enllaç podreu trobar-hi més informació.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.