ENTREM A LA SEU DEL TERMALISME

ENTREM A LA SEU DEL TERMALISME

CALDES DE MONTBUÍ

La vila de Caldes, coneguda a tot el país per les seves aigües termals, ens ofereix un acollidor escenari per apropar-nos a les seus dels dos ateneus del poble.

El Casino de Caldes, entitat que començà amb un cafè i una sala de ball i es constituí amb el temps en l’entitat al voltant de la qual es desenvolupà la cultura al poble, des de l’escola de música, les projeccions de cinema i les sessions de teatre, passant pels balls de Cap d’Any i les exposicions d’artistes locals.

El Centre Democràtic, una entitat  que  sempre ha seguit els aires polítics i ideològics més renovadors.

Amb l’impuls que li dóna el relleu generacional que s’hi ha produït recentment continua  amb l’objectiu d’incidir socialment fomentant l’esperit crític, la cultura lliure i democràtica.

El recorregut ens portarà a fer un viatge de més de 2.500 anys en la història del poble: ens aproparem fins a les termes romanes, passejarem al voltant de l’església de Santa Maria i els carrers de l’antic call jueu,  i els més agosarats podran posar la mà a les aigües de la Font del Lleó, que brollen de sota terra a 74 graus de temperatura.

GRUPS AMB RESERVA PRÈVIA (MÀXIM 50 pax.)

Preus per grup – demanar a ateneus@ateneus.cat

Opció: Només matí o tot el dia

Aquestes tarifes no inclouen:

– esmorzar i/o dinar

– desplaçaments

Des de la FAC us podem gestionar l’esmorzar, el dinar i el servei d’autocar a preus especials.

Per a més informació: ateneus@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.