La FAC participa al Fòrum la Primavera de les Associacions

La FAC participa al Fòrum la Primavera de les Associacions

Els dies 1 i 2 de juny tindrà lloc el 18è Fòrum La Primavera de les Associacions organitzat per Torre Jussana on el president de la Federació d’Ateneus, Salvador Casals, hi participarà com a ponent en la Taula de Debat “El mecenatge: llums i ombres per a les associacions”.

El Fòrum La Primavera de les Associacions és un espai de trobada i d’intercanvi de coneixements i d’experiències, pensat per oferir continguts d’actualitat a les associacions de la ciutat, impulsat pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona i organitzat per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona.

En aquesta 18a edició, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny a Torre Jussana, es convida a totes les entitats de la ciutat a venir a debatre i a conèixer les perspectives de futur del finançament associatiu, en un moment en què calen nous plantejaments i noves fórmules.