Adifolk reconeguda com a entitat d’Utilitat Pública

Adifolk reconeguda com a entitat d’Utilitat Pública

L’Associació per a la Difusió del Folklore, Adifolk, ha estat reconeguda com a Entitat d’Utilita Pública.

Adifolk és una entitat de serveis sense ànim de lucre, formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana que forma part de la Federació d’Ateneus. El seu objectiu fonamental és potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d’altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.

Quan una associació és declarada d’utilitat pública, administrativament té el reconeixement d’exercir una funció d’interès general a més de poder gaudir dels beneficis fiscals i d’incentius fiscals al mecenatge, entre els quals cal destacar la possibilitat de concedir beneficis fiscals als patrocinadors de les activitats de l’entitat i a les persones físiques o jurídiques que els distingeixin amb donacions.

La Federació us ofereix la possibilitat de tramitar aquest reconeixement d’Entitat d’Utilitat Pública a través del Servei Jurídic. Podeu demanar més informació enviant un correu a ateneus@ateneus.cat o trucant al 932 688 130.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.