Formació en Subvencions

El passat 10 de març, la Federació d’Ateneus va organitzar una Jornada de Formació sobre subvencions a l’Ateneu de Cultura Popular de L’Hospitalet de Llobregat. En aquesta es va donar tota la informació detallada sobre les noves línies de subvencions del Centre de Promoció de la Cultural Popular i Tradicional Catalana, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i d’altres ajuts que en aquell moment estaven vigents. A la formació va assistir-hi Antoni Herrera, subdirector del CPCPTC i Joan Francesc Ainaud, sudbirector general de Cooperació Cultural.

També es van presentar els nous serveis de la FAC: el butlletí electrònic per entitats, el servei de carnets per a socis i l’assessoria en comunicació.

Recordeu que podeu consultar totes les subvencions vigents al web de la Federació: Servei de Subvencions.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.