Comença la primera temporada de l’Espai A

La programació de l’Espai A comença dissabte 14 a Figueres amb l’actuació de la Coral Canigó a la Cati. L’endemà diumenge, a Esplugues del Llobregat l’Esbart Ciutat Comtal actuarà a l’Avenç.
La programació de l’Espai A prevista pels mesos de gener a maig es va presentar dimecres dia 11 a Girona. A l’acte van assistir-hi el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Antoni Baulida. També hi van participat el representant del Patronat de la Catequística de Figueres, Lluís Illa, del Centre Fraternal de Palafrugell, Marià Júdez, i de l’Esbart Marboleny de Les Preses, Jordi Fosas, així com diversos representants del mon associatiu cultural català.
El projecte és el resultat de la col•laboració entre cinc federacions de cultura popular: la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, tots membres de l’Ens de Comunicació Associativa.Aquesta unió permet crear, per primera vegada, una programació estable d’espectacles amateurs de teatre, dansa, música de banda i cant coral que circularan entre els ateneus catalans. En total hi participaran 16 teatres que programaran al voltant de 50 espectacles.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.